SN.ÇİFTÇİ böylesine güzel bilgileri bizimle paylaştığınız için teşekkürler bizlerde AFYONKARAHİSARIMIZDA bu spor gelişsin diye amatör olarak 2-2.5 yıldır küçük çaplı yarışmalar düzenliyoruz şimdiden bir sürü arkadaşımız merak saldı bu spora ancak,, hem zaman,, hemde epey bir miktar bütçe ayırmak gerekiyor.. yoksa bizim gibi yılda ancak bir iki koli fişek atmakla atıcı olmak çok çok zor.. geçenlerde gerçek bir poligon görelim havasını teneffüs edelim diye ESKİŞEHİRDEKİ poligona gittik,, bir kaç arkadaş kendi kullandığımız av silahları ile atışlar yaptık,, ancak sonuçlar bizi pek memnun etmedi mesela kendimden örnek verecek olursam 66cm namlu luger yarı oto ile atışlar yaptım ve üç seri 25 plakta her seferindede 10 plaktan fazlasını vuramadım sizinde söylediğiniz gibi uygun silah ve techizat bol zaman ve iyi bir bütçe ayırmadıktan sonra yarışmalara katılabilecek düzeyde sporcu olmak baya bir çaba gerektiriyor.. ancak aynı silahla bir seride skeet attım ve ömrümde ilk defa bir poligon görmeme ve ilk defa atmama rağmen çok çok iyi idi herhalde bundan sonra trap yerine skeet ile devam ederim diye düşünüyorum .... verdiğiniz ve vereceğiniz bilgiler için şimdiden çok çok teşekkürler ..... AFYONDAN SELAMLAR