kesinlikle pompalı. ithal bile olsa evimde risk almam.
e tamam tüfek fişek seçmiyor mükemmel tüfek ya fişek bozuksa ne olacak
hızlı tahliye ve sıradakini atmak için pompalıdan ötesi yalan.
4 saniyede de 7 fişek çok rahat atarsınız. ayrıca şarjor borusu dolu fişek yatağı boş
olarak durabilir elinize alırken daha ateş etmeye hazır olur.
evde dar alanda kullanacağınız için ve 1. atışı rahat yapıp 2. atış ta sizi aksatmaması içinde
ağır bir tüfek olmalı. hafif tüfek uyku sersemi sizi ilk atışta sendeletebilir ağır tüfek
daha az teper. kısa namlu ile 2900-3000 gr ve üzeri idealdir. plastik kundak değil
dibi bakalit ağaç kundak öneririm dibçikte çünkü başlı başına çok can acıtan bir silahtır.
ayrıca ağaç kundak açıkta yatağınızın üstünde açıkta asılı çok hoş görünür. kesinlikle
taktik dipcik önermiyorum. tüfeğiniz sade olsun üstüne altına sağına soluna bişey
takmayın. hadi alt kısmı olabilirde üstüne kesinlikle takmayın heleki elektronik bozulabilecek
birşey. Camlı mercekli şeyler gece karanlıkta yansıma yapar hiç göremezsiniz.
zaten olası durumda atışınız alel acele nişansız hizalama usulu atış olur muhtemelen.
bel hizası atışı bile olabilir. kısa mesafede zaten üstüne takılı aletin mao değeri sapması ile sizin
hiza alıp atışınızdaki sapma aşşa yukarı aynı olur.
pompalı tüfekte marka önermiyorum. ithaller kadar yerlilerde güzel pompalıda. namulusu kaliteli olanlardan seçin.
uğur ustamın resimleride güzel ama fişekler yeri gelecek çok bekleyeceği için ben fişeklere güvenmem
benim gardolabın üstündeki fişekler belki 5 senedir orada
he bişey olurmu olmaz ama belki hanım
dolabın üstünü silerken kutusuna ıslak bez değdirir ne bilem ben biri patlamasa kaldın tek fişeğe
he usta adama tek fişekte yeter ama usta adama usta olmayan ne yapsın
oyle bir durumda herkes soğukkanlı olamayabilir.
benim gardrobun üzerinde pompalı vardır. Ama ben oğlum Edi'ye daha çok güvenirim. Kim gelirse gelsin
daha 2 kat aşağıda iken haberim olur he olmadımı yeterki kapıya dokunsun bitti evde yaygara kopar
ohooo daha açacakta içeri girecek.
fişek olarakta tek kurşun önermem yakın mesafeden delici olur he 3-4 tek kurşun bulundurabilirsiniz
ancak yakın mesafede 5 metre 10 metre gibi dokuzlu bile önermem 07, 04 numara saçmalı fişek yada
27 li şevrotin daha darbeli gider nereye gelirse orayı koparır.