AVCILIK, AVLANMA METODLARI, DOĞADA YAŞAM BİLGİLERİ VE AV KÜLTÜRÜ > AV YEMEKLERİ

Tahtalı veya Kaya güvercini- YARDIM

(1/5) > >>

H.Tarık EŞKİ:
Avcı abilerim, tahtalı ve kaya güvercinini nasıl pişiriyorsunuz? Etleri çok sert olduğu için ben bir yol bulamadım yardım ederseniz sevinirim...

Güven SARI:
Ben sürekli ısrarla av eti isteyenlere veriyorum hem tahtalıdan hem de av eti bekleyen tanıdıklardan kurtulmuş oluyorum,tavsiye ederim. ;D ;D ;D

Serkan ÇAKAR:
bence 2 kez düdüklüde kaynat.....etleri dit ve domates biberle kavur....

başka yolu yok pişmez

orion:
evet ısrarla kaynatıp sonrada yahni yapmak en akıllıcası!

H.Tarık EŞKİ:
Yardımınız için teşekkür ederim...

Navigasyon

[0] Mesajlar

[#] Sonraki Sayfa

There was an error while thanking
Thanking...
Tam sürüme git