Gönderen Konu: bıldırcın ve tavşan yemekleri  (Okunma sayısı 3066 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı Samet BİRİCİK

  • Avlak Yönetici
  • *****
  • İleti: 1988
  • Thanked: 1987 times
bıldırcın ve tavşan yemekleri
« : 17 Mart 2013, 23:04:14 »
arkadaşlar bıldırcınları genellikle bilinen ya ızgara yaparım yada fırında folyo ile kapatıp öyle yaparım yada güveç şeklinde ocakta yaparım

domates biber karabiber pul biberi ve soğan koyarım sadece bir miktar tereyağı sürerim altına yapışmasın diye o kadar güveç içinde aynı şekilde geçerli sadece çok yağlı olurlarsa ızgaraya koyup mısır unu ile pişiririm





güveçte tencereyi folyo ile kesin örtün hava aldırmayın





tavşanında sadece satır köftesini yaparım etlerini güzelce ayıkladıktan sonra peçka güzine köy sobası odun ile yanan sobada pişiririm lezzetine doyum olmaz baharat konusu kişisel zevkinize kalmış acı pek koymanızı tavsiye etmem etin tadını alamıyorsunuz köy salçası koyarım sadece sulandırılmış şekilde sıcak su ile çok leziz bir tat veriyor

  • Kırklareli
  • İstanbul
  • https://www.facebook.com/motorlumuhre/
1986-istanbul