benim fikrim bununla elma bile soymak zor olur.
kalitesine hiçbirşey diyemem ama ne için kullanılacağı ve kullanım şekli çok önemli.
genelde şekil olarak Rambovari tipler ilgi çekiyor. İş kullanıma gelince yaw Ahmet
senin çakıyı versene bununla soğan doğranmıyor oluyor.
Sap kısmıda böyle parmaklara göre ergonomik görünüyor ama tek bir şekilde
tutmak için başka bir şekilde tutarsan sana engel teşkil eder. sapıda biraz düz olsun.
Günlük kullanımda evdeki bıçakların et bıçağı soyma bıçağı yüzme bıçağı şekli nasılsa
o şekilde bir çakı tavsiye ederim. Kesici yüzün uç kavisinin daha fazla kavislisini
tavsiye ederim. Biz domuz geyik vurup deşmiyoruz. Keseceğin serçe parmak kalınlığında
kuş gırtlağı elma armut karpuz...